Brioude bjöd på en väldigt fin tävling. Högre svårighetsgrav överlag på banan än i Italien, då det var en hel del svåra backar på både transporterna och på proven. Varvet bestod av ett crossprov, ett enduroprov och ett extremprov.
Crossprovet kördes till 70% ute på ett gräsgärde med några uppbyggda hopp, sen resterande 30% gick i skogen med lite backar.
Enduroprovet var riktigt snabbåkt och gick på en skogsväg med mycket sten och berg, och man var tvungen att ha maximalt fokus för att kunna åka fort på provet, då träden vid sidan av banan passerades i väldigt hög hastighet.
Extremprovet gick på en gräskulle, vilket gjorde att varenda sväng var på skrå (lutandes), och inkluderade några svårare backar.

Dag 1 började lite knackigt men kom igång bättre under dagen så satte några bra sträckor och vissa mindre bra, så slutade 10a i klassen.
Till dag 2 regnade det ganska mycket på morgonen så det blev ganska halt på första varvet, men torkade sedan upp bra under dagen. Rolig dag.

Har under dessa två EM-delttävlingar haft svårt att få fram den fart jag vet att jag har, och det har i detta fall haft med det mentala att göra. Jag vet att jag har farten att vara i topp 5, så jag har under dessa veckor försökt jobba med det mentala så jag kan visa den fart jag har!!

13161058_10208071300534459_1890886374_o